Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Τραγούδια από την Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανού

Μια έκπληξη  ήταν για όλους όσους παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση της χορωδίας το Σάββατο το απόγευμα στις 6:00 μμ Μουσική πανδαισία και συγκίνηση  από την νέα χορωδία με τα μικρά ζουζούνια να δονούνται με ρυθμό, μπρίο, καλλίφωνα να τραγουδούν όλα μαζί !!  
κάπου διάβασα ότι :
"Η Μουσική είναι  πολύτιμη και  μπορεί να πλουτίσει την παιδική ψυχή σε συναισθήματα, συγκινήσεις, εμπειρίες, έκφραση και δημιουργικότητα αλλά και να αναδειχθεί σε ένα ζωτικό εργαλείο μάθησης Τα βοηθά να αναπτύξουν μια σημαντική αντίληψη, κατανόηση και συναίσθηση της μουσικής τέχνης ώστε να εκτιμήσουν την αξία της μουσικής στη ζωή τους.
Η συμμετοχή μ’ ένα τρόπο ευχάριστο και άμεσα αντιληπτό για τα παιδιά, ενθαρρύνει την επιθυμία τους για έκφραση και εξωτερίκευση των συναισθημάτων τους και τη διάθεση συμμετοχής τους στη μαθησιακή διαδικασία." 
Ε λοιπόν είναι αλήθεια. Όποιος ήταν εκεί, το ένοιωσε από όλη την παρουσίαση της χορωδίας των παιδιών. 


Ευχαριστούμε  θερμά την μουσική παιδαγωγό κ Λίντα Μανουσάκη για την εκπαίδευση- καθοδήγηση που με τόσο αγάπη  παρείχε στα παιδιά μας  ΔΩΡΕΑΝ όλη τη χρονιά! Θα θέλαμε να το έβλεπαν περισσότεροι την ημέρα της σχολικής γιορτής 13-6, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, της κ. Μανουσάκη δεν είναι δυνατό. Ελπίζουμε να την έχουμε και του χρόνου κοντά μας ...

Φωτογραφίες και Βίντεο  παρακάτω:

























Δεν υπάρχουν σχόλια: